Perfectie kent geen compromis

Kwaliteit is een continu proces. Van de selectie van materialen en de vormgeving tot de productie, bij Alape overheersen steeds de hoogste normen. Het Alape-kwaliteitslabel garandeert deze claim.


Waskommen en wastafels (A˘form)
Waskommen en wastafels worden bijna uitsluitend van geglazuurd staal gemaakt. Dat bezit kwaliteiten die in menig opzicht superieur zijn aan de traditionele keramiek. Geglazuurd staal is niet alleen uiterst belastbaar, schitterend van kleur en sterk, het onderscheidt zich ook door zijn precieze vormtaal. Een ander voordeel is het slagvaste en duurzame oppervlak dat in een speciale bakprocedure tot stand komt en absolute hygiëne verzekert.
Bij de productie van de modulaire meubelprogramma's wordt uitsluitend hoogwaardig glas, hout en steen gebruikt. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter. Bij natuursteen is zelfs ieder oppervlak met zijn eigen fijne structuren, kleurverschillen en ingesloten elementen een echt unicum. Wat alle materialen gemeenschappelijk hebben, is de hoge kwaliteit. Voor Alape betekent kwaliteit ook verantwoordelijkheid. Zo wordt alle hout volgens de nieuwste milieunormen uit houtproductie met herbebossing gewonnen en zonder gebruik van schadelijke stoffen verwerkt.
Modulaire meubelprogramma's (A˘system)